Nederland Kookboek

Nederland de underdog op culinair gebied? Echt niet! Van Limburgse vlaai, Zeeuwse mosselen en Groningse eierbal tot zeewier, koolzaadolie en wilde wadoesters. Nederland heeft prachtige regionale streekgerechten en producten, waar een bijzonder verhaal achter zit.

In dit boek springt culinair journalist Laura de Grave op een elektrische motor en neemt ze je mee op reis door Nederland. Ze rijdt langs de leukste vissers, boeren en producenten en neemt een letterlijk kijkje in de keuken van chefs en bakkers. Ontdek samen met Laura de geheimen van de regionale keuken en maak de recepten thuis!

Over de makers

Laura de Grave (1987) is culinair journalist en kookboekenauteur. Ze studeerde Nederlandse taal en cultuur en Journalistiek en Nieuwe Media en schrijft voor diverse tijdschriften en media waaronder Allerhande en bol.com.

Hans de Kort (1963) is zelfstandig fotograaf. In 2018 won hij de Zilveren Camera in de categorie Kunst, Cultuur en Entertainment (serie).

Bestel 'm nu!